Τρόποι Πληρωμής
 

Με αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή πληρώνοντας στην μεταφορική εταιρεία το συνολικό αντίτιμο.
Σε αυτή την περίπτωση χρεώνεστε το κόστος της αντικαταβολής, έτσι όπως κοστολογείται από την εκάστοτε συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Σημειώστε ότι για αγορές άνω των 100 Ευρώ πιθανόν να σας ζητηθεί φωτοτυπία ταυτότητας.Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για τις λεπτομέρειες.

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης σε τράπεζα Πειραιώς και Alpha bank, κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας. Εσείς απλά στείλτε μας e-mail με το αίτημά σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.
 

Τηλεφωνική Παραγγελία

Αντιλαμβανόμαστε οτι πολλοί επισκέπτες μας ενδεχομένως να προτιμούν να παραγγείλουν προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με τηλεφωνική παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση καλέστε μας στο 694 8827429 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε συμβουλεύοντάς σας παράληλλα για τεχνικά ζητήματα τα οποία μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
 

Έκδοση Τιμολογίου

Εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου παρακαλώ να το επισυμάνετε κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, στα σχόλια/παρατηρήσεις ή να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία:

- Επωνυμία
- Α.Φ.Μ
- ΔΟΥ
- Επάγγελμα